Vilka är vi?

Det kan väl vara på plats att presentera oss som startat Hedlunds Havsbar. Så…

...tre fjärdedelar av oss är vi som har systerrestaurangen Tvinky på Andra Långgtan, Jon, Marie och Fredrik, alla med en lång erfarenhet från Göteborgs restaurang och krogscen. New Yaki, Yaki Da, Ritz, Hovås Golfklubb, Hemma Hos och Vink för att nämna några. Att vi gärna gästar stadens övriga restauranger gör att vi byggt på oss en hel del erfarenheter genom åren. Men fisk och skaldjursexpertisen står den sista fjärdedelen för, Robban, som i många år drivit Kungstorgets Fisk och har massor av erfarenhet från den mer saltstänkta delen av staden. Vi tror och hoppas att det här kan bli en plats att mötas på, inspireras av köket och sedan genomföra stordåd på hemmaplan med dagens fångst. Välkomna!

Varför heter det Hedlunds Havsbar?

Ja, det kan vid en första betraktelse kännas lite konstigt när ingen av oss som startade det heter Hedlund, men är egentligen inte så konstigt.

Stort tack till…

…ja, så är det, utan alla våra duktiga hantverkare och andra leverantörer hade det här inte blivit lika bra, så vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla inblandade!